Premi Miravisions de Fotoperiodisme

El magazín LA MIRA, organitzador de la jornada Miravisions, ha creat la primera edició del Premi Miravisions de Fotoperiodisme. El guardó reconeixerà els millors treballs fotoperiodístics del 2020 amb l'objectiu de posar en valor la imatge com a element essencial per explicar històries d’interès periodístic.

Els criteris de professionalitat i qualitat que promou LA MIRA i que han estat reconeguts, entre d'altres, amb el Premi Nacional de Comunicació 2020, determinaran la tria, per part del jurat, dels treballs guanyadors.

El període de presentació de propostes s’estén des de les 10h del 31 de maig de 2021 a les 23h del 28 de juny de 2021. Cada autor pot presentar un màxim de 3 treballs i cada treball pot comptar amb un màxim de 15 fotografies. Els treballs s’han d’haver realitzat als Països Catalans i difós entre l’1 de gener i el 31 de desembre de 2020.

 

Categories

S’estableixen dues categories:

  • Professional: Es valorarà la fotografia o treball fotogràfic que millor defineixi l’any 2020 publicat en un mitjà de comunicació o agència de notícies de l’àmbit territorial dels Països Catalans.

S’entregarà un primer, un segon i un tercer premi dins d’aquesta categoria. El primer està dotat amb 2.500 euros, el segon amb 1.000 euros i el tercer amb 500 euros.

  • Estudiant: Es valorarà la fotografia o treball fotogràfic que millor defineixi l’any 2020 fet per un/a estudiant estudiant que cursi estudis reglats de fotografia o bé formació acadèmica en una facultat de comunicació dels Països Catalans, amb l’objectiu de descobrir nous talents. 

En aquesta categoria també s’entregarà un primer, un segon i un tercer premi.

 

Bases

Els treballs fotogràfics han de complir un seguit de requisits. L’incompliment d’aquests invalida la participació en el premi. Podeu consultar les bases del Premi Miravisions de Fotoperiodisme fent clic aquí.

 

Formulari

DADES PERSONALS


DADES DEL TREBALL

DADES PERSONALS


DADES DEL TREBALL

Ho organitza:

LA MIRA
LA MIRA

Amb el suport de:

Conselleria de Cultura - Generalitat de Catalunya
Conselleria de Cultura - Generalitat de Catalunya
Ara Lleida
Ara Lleida
Ajuntament de Juneda
Ajuntament de Juneda

Amb la col·laboració de:

AMIC
AMIC
Premsa Comarcal
Premsa Comarcal
Miravall
Miravall
Cowork Nexus
Cowork Nexus
La Torratxa
La Torratxa
Editorial Fonoll
Editorial Fonoll
L'Hòstia
L'Hòstia