Què és

Miravisions és una jornada professionalitzadora per millorar la qualitat del fotoperiodisme de la mà de fotògrafs experts i professionals del sector, amb l'objectiu de fer networking i compartir aprenentatges, experiències i qüestions que generen debats dins d'aquest món.

A través de tallers, exposicions i taules rodones s'oferiran eines perquè els participants puguin desenvolupar una mirada pròpia sobre les fotografies i perquè el fotoperiodisme camini amb més fermesa cap a l’explicació de la realitat en un món digital i global.

Així mateix, el Miravisions es dirigeix als estudiants i a totes aquelles persones interessades en el fotoperiodisme, amb l'objectiu de posar en valor, reconèixer i fer extensiva aquesta disciplina.

Ubicacions

La major part dels actes se celebraran al Mas Miravall de Juneda (Les Garrigues). La sala principal té una capacitat de fins a 200 persones. La finca disposa d’habitacions, servei de restauració i pàrquing de vehicles al costat de la mateixa casa ampli i gratuït.

El Complex Cultural de Juneda també acollirà part de les propostes de la 2a jornada Miravisions. El 24 de setembre s’hi inauguraran 3 exposicions que es podran visitar fins a finals d’octubre. Una manera de connectar amb el poble i d'oferir activitats per a tots els públics.

Com arribar-hi?

Les principals carreteres per arribar a Juneda són la N-240 (sortida 7 de l'AP-2) i la LV-2001 que connecta amb l'A-2 i la N-II. 

També es pot arribar a Juneda amb transport públic: Rodalies Renfe R13 i R14 / Estació d'autobusos amb connexió a Lleida. 

A continuació us facilitem l’adreça exacta del Mas Miravall.

 

Ho organitza:

LA MIRA
LA MIRA

Amb el suport de:

Conselleria de Cultura - Generalitat de Catalunya
Conselleria de Cultura - Generalitat de Catalunya
Ara Lleida
Ara Lleida
Ajuntament de Juneda
Ajuntament de Juneda
AMIC
AMIC

Amb la col·laboració de:

ACN
ACN
Premsa Comarcal
Premsa Comarcal
Renfe
Renfe
Nikonistas
Nikonistas
Miravall
Miravall
Editorial Fonoll
Editorial Fonoll
Cowork Nexus
Cowork Nexus
La Torratxa
La Torratxa
L'Hòstia
L'Hòstia
Masia Tero
Masia Tero
Castell del Remei
Castell del Remei